Микел Артета призна: Съмнявах се в себе си, имах въпроси към мен самия


Микел Артета призна: Съмнявах се в себе си, имах въпроси към мен самия
Снимка: Getty Images

1526 0

Мениджърът на Арсенал Микел Артета призна, че се е съмнявал в себе си след неуспешния старт през миналия сезон. Началото на настоящия сезон е съвсем различно, но през миналия тимът започна със загуба с 0:2 от Брентфорд, след което допусна още 2 поражения.

"Съмнявах се в себе си, имах въпроси към мен самия. Това е част от нашата професия - ако искаш да станеш по-добър, трябва да си самокритичен. Нуждаете се и от други хора наоколо, които да Ви казват истината, а също така се нуждаете от смирение, за да се стремите винаги към съвършенство и да намирате други начини да си вършите работа", коментира той, цитиран от "Sky Sports".

"Всички реагираха на първия мач за сезона с много негативизъм. Но това просто говори за очакванията към този футболен клуб и колко много страст и любов изпитват хората. И колко бързо могат да се променят нещата. Трябва да сте подготвени за това и да умеете да анализирате случващото се", продължи Артета.

"Какво научих? Един от основните уроци беше, че трябва да запазиш спокойствие в трудните моменти, да разбереш причините за случващото се и да не се концентрираш върху това", завърши мениджърът. По-рано той отвори вратите за бившия треньор на тима Арсен Венгер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички