Уест Хям пак се замеси в спора за топ 4


Уест Хям пак се замеси в спора за топ 4
Снимка: Getty Images / Guliver

1388 0

Уест Хям най-накрая се завърна на победния път в Премиършип, след като този следобед стигна до безпроблемна победа с 3:0 над Хъл Сити.

След първо полувреме на поделено превъзходство, "чуковете" буквално разбиха своя съперник след почивката, като можеха да запишат още по-убедителна победа.

След няколко пропуски Анди Керъл най-накрая успя да се разпише в 49'. Продължителна акция на лондончани Валенсия стреля отдалеч и вратарят на гостите успя да избие, но Керъл пръв стигна до топката и вкара за 1:0.

Това откри играта, а след още няколко пропуски в 69' Валенсия със солова акция мина покрай Амалфитано и реализира за 2:0, решавайки всичко в полза на Уест Хям.

Само три минути по-късно "чуковете" направиха и 3:0, след като Алекс Сонг намери отлично Даунинг в наказателното поле, който безпроблемно реализира - 3:0.

До края на двубоя Уест Хям пропусна да спечели и с по-категорична разлика, но все пак момчетата на Сам Алърдайс сложиха край на серия от 4 поредни двубоя без успех в Премиършип.

Уест Хям вече е 7-и с актив от 36 точки, докато Хъл остава в зоната на изпадащите с едва 19 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички