Уест Хям не победи в 4-ти от последните си 5 двубоя във Висшата лига и топ 4 се отдалечава


Уест Хям не победи в 4-ти от последните си 5 двубоя във Висшата лига и топ 4 се отдалечава
Снимка: Getty Images/Guliver

1069 0

Уест Хям продължава с голямото пропадане в преследването на сензационно място в топ 4 на крайното класиране във Висшата лига и попаденето в групите на Шампионска лига за следващия сезон. "Чуковете" завършиха наравно 1:1 с Брайтън и записаха 4-ти от последните си 5 мача, в който не побеждават.

Както и при останалите случаи, така и днес, Уест Хям не спечелиха (2:3 от Нюкасъл, 0:1 от Челси, 0:1 от Евертън). Припомняме, че "чайките" не се бориха за нищо днес, тъй като са си гарантирали оставането в елита, но същевременно са твърде далеч от местата в средата на таблицата. Последният изпадащ - Фулъм, е на цели 11 точки от тях.

Уест Хям бе близо до дори по-тежка позиция, след като до 87-ата минута губеше с 0:1 след попадение на Дани Уелбек (84'). В последните секунди от срещата обаче Бенрахма донесе точака за "чуковете", които събраха 59 точки и остават на 6-о място. Само с 3 точки под тях, но и мач пасив, е тимът на Тотнъм, който ще преследва горната позиция до края..

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички