Бивш помощник-треньор на сър Алекс: Манчестър Юнайтед да продаде Погба


Бивш помощник-треньор на сър Алекс: Манчестър Юнайтед да продаде Погба
Снимка: Getty Images/Guliver

1348 0

Бившият помощник-треньор на Манчестър Юнайтед Рене Мюленстийн посъветва "червените дяволи" да продадат Пол Погба. Според специалиста френският полузащитник не се вписва напълно в тактическите виждания на Ол Гунар Солскяер. Не е известно дали Погба ще напусне тима през лятото.

“Солскяер харесва идеята да играе с двама вътрешни полузащитници в лицето на Фред и Скот Мактоминей, тъй като те дават по-голяма сигурност на четворката в защита. Аз смятам обаче, че се нуждаят в тази зона и от играч, който може да е настроен малко по-креативно в офанзивен план като Фернандиньо от Манчестър Сити и Фабиньо от Ливърпул. Погба създава дисбаланс в отбора, защото не може да играе в тази зона - в дефанзивен план той е надбягван и не върши достатъчно работа.

Когато играе отляво, може би, е ОК, не съм сигурен. Вероятно най-добрият вариант е да се вземат пари за него и да се подсилиш с каквото имаш нужда. Смятам, че от него се очаква определено ниво и не съм убеден, че той го покрива. Играч като Джак Грийлиш има качествата и ДНК-то да играе за Манчестър Юнайтед, както и амбицията, може да промени тима. Той обича да играе с топката, обича да дриблира, креативен е,” каза Мюленстийн.

Ето защо сър Алекс Фъргюсън е доволен от Солскяер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички