Уейн Рууни ще замени Рафаел Бенитес начело на Евертън?


Уейн Рууни ще замени Рафаел Бенитес начело на Евертън?
Снимка: Guliver/GettyImages

1128 0

Английското издание "Mirror" излезе с интересната информация, че ръководството на Евертън е осъществило контакт с настоящия треньор на Дарби Каунти - Уейн Рууни, и иска той да застане начело на "карамелите"!

През настоящия сезон 2021/22 Евертън не се справя добре във Висшата лига и в момента заема 14-о място в класирането с едва 18 спечелени точки след 16 изиграни мача.

Тимът на Рафа Бенитес е в много лоша серия, въпреки че наскоро успя да победи Арсенал - в последните 10 срещи има 7 загуби и 2 равенства.

На този етап не е ясно дали бившият футболист на Манчестър Юнайтед е склонен да изостави Дарби, които са на дъното в Чемпиъншип, след като 21 точки от актива им бяха отнети заради финансови неуредици!

Във Висшата лига вече има бивши противници на Рууни - Стивън Джерард наскоро пое Астън Вила, Патрик Виера е треньор на Кристъл Палас, а Микел Артета е начело на Арсенал. Отделно от това, личат имената и на опитни мениджъри като Пеп Гуардиола, Юрген Клоп, Антонио Конте, Томас Тухел и Ралф Рангник...

*Уейн Рууни е юноша на Евертън и игра за първия отбор между 2002 и 2004 година. В края на кариерата си отново облече синия екип (сезон 2017/18)!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички