Повод за радост в Челси: Ключов играч се завърна в разклатения отбор на Томас Тухел!


Повод за радост в Челси: Ключов играч се завърна в разклатения отбор на Томас Тухел!
Снимка: Gulliver/GettyImages

2489 0

В последните седмици Челси поразвали отличните впечатления, които правеше с играта си от началото на сезон 2021/22. Тимът на Томас Тухел нижеше победа след победа, но след равенството с Манчестър Юнайтед (28.11.) допусна и загуба от Уест Хям и сдаде лидерската си позиция във Висшата лига.

В последния кръг от груповата фаза на Шампионска лига пък завърши 3:3 със Зенит в Санкт Петербург и отстъпи върха на Ювентус. Все пак, жребият за 1/8-финалите бе сравнително благосклонен за лондончани и те ще се изправят срещу френския Лил (вижте точната дата на мачовете).

В лагера на Челси обаче, определено имат повод за радост днес - полузащитникът Нголо Канте се е възстановил от контузията в коляното и вече е започнал тренировки със своите съотборници!

Французинът е с ключова роля в състава на Томас Тухел и именно по време на неговото отсъствие започнаха лошите резултати за "сините". Медиите на Острова пишат, че има голям шанс Канте да получи игрови минути още в утрешното домакинство срещу Евертън! Отделно от това, 22-годишният защитник Трево Чалоба също се е завърнал към тренировъчен процес!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички