Уейн Рууни се завръща в националния отбор на Англия


Уейн Рууни се завръща в националния отбор на Англия
Снимка: Gulliver/ Getty Images

3188 0

Бившият английски капитан Уейн Рууни ще направи неочаквано завръщане в националния отбор на родината си за мач срещу САЩ. Двата тима ще се срещнат този месец, а арената ще бъде "Уембли" в Лондон. Голмайстор №1 в историята на Англия за последно облече екипа през ноември 2016 година.

От Футболната Асоциация на Англия потвърдиха, че на 15 ноември на "Уембли" Рууни ще облече екипа на "трите лъва" за последен път, а това ще бъде неговият мач №120 за родината му. Срещата ще бъде с благотворителна цел, а набраните средства ще бъдат за Фондацията на Уейн Рууни, която помага на деца в неравностойно положение.

"Изключително развълнуван съм. Искам да благодаря на Гарет Саутгейт и на Футболната Асоциация за това, че ме поканиха и че ще можем чрез този мач да помогнем на моята фондация, която все още развивам. Да играя за Англия бе най-голямото удоволствие за мен в кариерата ми. Това ще бъде и моето 120 и последно участие в мач на английския национален отбор. Мисля, че е чудесно за това, че ще играем срещу САЩ и се надявам всички фенове да изпитат удоволствието, което ще изпитам и аз, когато излезна на "Уембли", това ще е страхотно", заяви нападателят на американския Ди Си Юнайтед.

РУУНИ Е ИЗВЪН "ТОП 8" ПО ЗАПЛАТИ В МЛС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички