Рууни: Сър Алекс не контролираше съблекалнята, правеха го петима играчи


Рууни: Сър Алекс не контролираше съблекалнята, правеха го петима играчи
Снимка: Getty Images/Guliver

2659 0

Легендарният нападател на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни си спомни с носталгия за атмосферата в съблекалнята по времето, в което сър Алекс Фъргюсън беше мениджър на отбора.

"Такова нещо не би могло да се случва в нашия отбор. Хора като Райън Гигс, Гари Невил, Пол Скоулс, Рио Фърдинанд и аз държахме Манчестър Юнайтед. Ние искахме най-доброто за този клуб и никога не позволявахме някой да му навреди", призна Рууни, който сега играе в САЩ.

ИЗНЕНАДА! МОУРИНЬО С ПО-ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ ПОБЕДИ В ЮНАЙТЕД ОТ СЪР АЛЕКС!

"Ние контролирахме съблекалнята. Алекс Фъргюсън нямаше нужда да го прави. Играчите имаха доверието на мениджъра, че ще се справят с това. Хората, спомняйки си за нашия отбор, казват, че нещата са били "атака, атака, атака", но не беше така в действителност. В много мачове играехме на контраатака. По-специално, често го правехме в мачовете с Арсенал. Имахме отбор, който умееше да сломи съперника и бяхме много силни в този компонент", каза още нападателят, цитиран от FourFourTwo.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички