Удължиха срока за нови оферти за Челси


Удължиха срока за нови оферти за Челси
Снимка: Getty Images

1805 0

Крайната дата за предложения за оферти към лондонския Челси бе удължена, твърдят медиите във Великобритания.

„Сините“ са в продажба, след като правителството на страната наложи сериозни санкции спрямо собственика Роман Абрамович, който се оттегли от управлението на клуба.

В последните дни за клуба от „Стамфорд Бридж“ яха получени няколко оферти за продажбата, но именно санкциите, които има спрямо руския олигарх възпрепятстваха оформянето на някаква сделка.

В Челси има сериозни опасения за бъдещето на клуба, след като именно рестрикциите от Борис Джонсън, а условията са 55-годишният Абрамович да не получи парите по сделката.

В понеделник бе потвърдено, че американската търговска банка Raine Group удължи крайния срок за наддаване до петък, за да може да се получат още оферти в близките дни преди да бъде взето официално решение.

Имотният магнат Ник Кенди е един от хората, който се интересува от клуба, след като именно Челси е отборът на сърцето му. Неколкократно той говори, че е в готовност да помогне финансово на отбора, за да може сезонът да бъде приключен спокойно.

Тод Боели и Хансйорг Вис също са отправили оферта за клуба, като собствениците на Чикаго Къбс и Ню Йорк Джетс също са в надпреварата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички