Удар по амбициите на Тотнъм: Джеймс Мадисън аут с нелека травма


Удар по амбициите на Тотнъм: Джеймс Мадисън аут с нелека травма
Снимка: Getty Images

1095 0

Тотнъм бе победен за пръв път през сезона от Челси с 1:4 на 6 ноември, но освен поражението "шпорите" дадоха свидна жертва. От клуба обявиха официално, че новодошлия и бързо адаптирал се Джеймс Мадисън е получил травма в глезена след лондонското дерби.

Злощастната вест за феновете на "спърс"

От клуба информираха своите привърженици, че 26-годишният нападател дори вече е и извън сметките на националния селекционер Гарет Саутгейт, който го повика за предстоящите мачове на "трите лъва" от квалификациите за Евро 2024.

"Можем да потвърдим, че Джеймс Мадисън е изваден от състава на Англия поради контузия в глезена. Полузащитникът няма да вземе участие в квалификациите на "Трите лъва" за ЕВРО 2024 срещу Малта и Северна Македония и ще остане на клубната база за рехабилитация с медицинския персонал на клуба", пише Тотнъм.

Джеймс Мадисън акостира в Северен Лондон през лятото от Лестър, след като "лисиците" отпаднаха от английската Висша лига. Британският национал се превърна в основен играч в селекцията на новия мениджър Анге Постекоглу, който наложи атакуващ стил, давайки свобода на креативните си футболисти.

От началото на кампанията крилото има 12 мача, в които се е отчел с 3 гола и 5 асистенции за "шпорите" във всички състезания. Той може да се похвали и с 5 участия за националния отбор на Англия. Мадисън влиза в лазарета, където е и друга звезда на Тотнъм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички