Трио от Англия иска да се подсили с бранител на Манчестър Юнайтед


Трио от Англия иска да се подсили с бранител на Манчестър Юнайтед
Снимка: Gulliver/GettyImages

1404 0

Трио от Премиър лийг има сериозен интерес към английския защитник на Манчестър Юнайтед – Фил Джоунс. 30-годишният бранител, който влиза в последната година по своя договор с „червените дяволи“, не може да играе често за актуалния си отбор и се тръби, че не попада и в плановете на новия мениджър – Ерик Тен Хаг.

Джоунс получаваше няколко контузии през последните години и записа едва 13 мача от 2019/20 досега и пет през сезона под ръководството на Ралф Рангник.

Имащият 27 мача за Англия играч е от 11 години в Манчестър, но според испанските медии „червените дяволи“ ще се разделят с футболиста срещу скромните четири милиона паунда през това лято.

Опциите пред него са Лийдс, Саутхемптън и Фулъм, които имат интерес да се подсилят с футболиста, след като и трите клуба имат за цел да засилят дефанзивните си линии.

Джоунс не е единственият защитник, който ще напусне „Олд Трафорд“ през това лято, като това се очаква да се случи с Ерик Байи, Аарън Уан-Бисака и Аксел Туанзебе, които навярно няма да играят в Ман Ю и през новия сезон.

А кой няма да стъпи на терена за Ман Юнайтед, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички