На Острова посочиха кой повече няма да стъпи на терена за Манчестър Юнайтед


На Острова посочиха кой повече няма да стъпи на терена за Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

2670 0

Бившият футболист на Челси, Астън Вила и Милуол Тони Каскарино даде интересно интервю, в което посочи, че един от футболистите на Манчестър Юнайтед най-вероятно е изиграл последния си мач с "червените дяволи"

Става дума за защитника Хари Магуайър, който се представи доста слабо през изминалия сезон. Каскарино твърди, че новият мениджър на Юнайтед Ерик тен Хаг няма да разчита на бранителя.

"Смея да твърдя, че кариерата му бързо ще се промени. На "Олд Трафорд" вече има нов мениджър, но какво мисли той за Хари? Разбира се, че може да се появи сценарий, в който той да играе за националния тим на Англия, но не и за клубния си отбор", заяви Каскарино пред подкаста на медията "talkSPORT".

"Играта му през изминалия сезон бе ужасна. Със сигурност в Юнайтед ще има чистка, а Магуайър ще се превърне в "жертвен агнец", така смятам аз. Тен Хаг е мениджър, който държи на стабилността в защита", добави ирландецът.

Хари Магуайър струваше 80 милиона паунда на Юнайтед, когато се присъедини към "червените дяволи" от Лестър през 2019 година. Британецът обаче не успя да впечатли привържениците на тима, като разочароваше с изявите си. Напълно вероятно е от следващия сезон той да заиграе за друг отбор.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кой бе избран за играч на сезона за Манчестър Юнайтед.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички