Трима контузени тревожат Солскяер преди срещата с Лестър


Трима контузени тревожат Солскяер преди срещата с Лестър
Снимка: Getty Images/Guliver

1481 0

При завръщането на английската Висша лига този уикенд, тимът на Манчестър Юнайтед ще приеме на "Олд Трафорд" Лестър. Към момента "лисиците" нямат поражение в пет мача, като записаха три победи и две равенства, което им отрежда 4-а позиция с 8 точки. "Червените дяволи" пък нямат победа в последнтие си три срещи и са 8-и с 5 пункта.

Преди срещата в събота обаче мениджърът на домакините Оле Гунар Солскяер ще трябва да реши как да се справи без контузените си играчи. Трима са те в лагера на Юнайтед - Аарън Уан-Бисака, Пол Погба и Джеси Лингард е възможно да пропуснат срещата.

Английският национал е най-възможно да играе за 20-кратните шампиони през уикенда, тъй като е имал вирусно заболяване, от което се очаква да се излекува. Уан-Бисака обаче има проблем в гърба, докато звездата на Франция лекува болки в глезена.

В Англия пък разкриха кой е помогнал на Манчестър Юнайтед да задържи Пол Погба в редиците си. Повече по темата може да видите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички