Манчестър Юнайтед е имал любопитен помощник за оставането на Погба


Манчестър Юнайтед е имал любопитен помощник за оставането на Погба
Снимка: Getty Images/Guliver

5953 0

Звездата на Манчестър Юнайтед - Пол Погба, бе близо до трансфер през това лято, като сам обяви, че е готов за ново предизвикателство. В крайна сметка обаче халфът остана на "Олд Трафорд", като отборът е имал интересен "помощник" за осъществяването на тази цел.

Спортният концерн "Адидас" е помогнал на "червените дяволи" да задържи Пол Погба в състава си, съобщи Daily Star. Както е известно, фирмата за спортна екипировка е не само спонсор на отбора, но и лично на френския национал.

От компанията са посъветвали Погба да престане да мисли за трансфер в Реал Мадрид, който бе фаворит за подписа му. Тя се е явила и като посредник в преговорите между играча, агента му Мино Райола и клуба, за да изглади ситуацията. В Адидас са преценили, че в лагера на "червените дяволи" Погба е звезда номер едно, докато на "Сантяго Бернабеу" ще трябва да му се наложи да се бори за това право с Еден Азар, Гарет Бейл и Серхио Рамос. Погба започна професионалната си кариера в Манчестър Юнайтед и се върна в английския клуб през 2016 г., когато бе закупен от Ювентус за 105 млн. евро.

Междувременно легенда на Манчестър Юнайтед изказа мнение, че Погба е единственият футболист на "дяволите" от световна класа (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички