Треньор, канен от Лестър: Как да приема, след това, което се случи с Раниери?


Треньор, канен от Лестър: Как да приема, след това, което се случи с Раниери?
Снимка: Getty Images/Guliver

1660 0

Бившият селекционер на Италия Чезаре Прандели е отказал предложението на Лестър да поеме отбора. Той го е направил без да мисли много-много, съобщава "The Guardian".

Прандели е обяснил, че причина за това е уволнението на предишния мениджър на "лисиците" Клаудио Раниери, който изведе отбора до първа титла в историята.

"Веднага отказах предложението да поема Лестър. Как можех да се съглася да приема работата, когато видях за какво уволниха Раниери. Определено няма да работя в този клуб", казва италианецът.

Както е известно, Раниери бе изгонен след загубата в първия 1/8-финален мач в Шампионска лига от Севиля. В Англия писаха, че причина за уволнението са играчите на Лестър.

Сега "лисиците" са водени от бившия помощник на Еаниери Крейг Шекспир. Под негово ръководство отборът записа 3 победи в последните 3 кръга, като освен това се класира за 1/4-финалите на Шампионска лига след успех с 2:0 над Севиля в реванша.

Прандели пък е без отбор, след като се раздели с Валенсия, където изкара едва 3 месеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички