Трансферно лято 2016: Вижте трансферните цели на Ливърпул


Трансферно лято 2016: Вижте трансферните цели на Ливърпул
Снимка: Guliver/GettyImages

7836 0

Трансферното лято е в разгара си и всички фенове чакат с нетърпение да посрещнат новите футболисти в любимите си отбори. Тези на Ливърпул не правят изключение.

До този момент мърсисайдци привлякоха Садио Мане, Лорис Кариус и Жоел Матип. Тимът беше напуснат от Мартин Шкъртел, Коло Туре, Джордън Айб и Жоао Тешейра.

Ас на Ливърпул си намери нов отбор

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп със сигурност няма да се задоволи само с привлечените до момента играчи, като се има предвид увеличаващата се конкуренция във Висшата лига. Ето кои са най-интересните имена, които според „Скай Спортс“ могат да пристигнат на „Анфийлд“.

Ливърпул и Челси с голямо предимство в битката за титлата

Алекс Манингер (свободен агент, вратар)

Едно от най-изненадващите имена в списъка. Швейцарският вратар е на 39 години и се намира в залеза на кариерата си. Ако му бъде предложен договор той ще бъде за срок от само 1 година.

Клоп доволен, че ще създаде династия в Ливърпул

Андерсон Талиска (Бенфика, нападател)

Нападателят на Бенфика ще струва на Ливърпул 21 милиона паунда, ако „червените“ решат да го закупят. Този трансфер изглежда леко странен имайки предвид , че бразилецът вкара едва 3 гола в португалската лига през миналия сезон. Предимството му е, че е изключително поливалентен и освен като нападател може да играе успешно и в средата на терена.

Ливърпул иска холандски национал

Лукас Моура (ПСЖ, офанзивен полузащитник/крило)

Бразилският национал е едно от най-обсъжаните имена за трансфер на „Анфийлд“. 23-годишният играч наскоро заяви пред медиите във Франция, че е щастлив в ПСЖ, но спекулациите около бъдещето му продължават. Дали този трансфер ще се осъществи зависи до голяма степен и от новият треньор на парижани Унай Емери и до колко важен играч е Моура за него.

Юлиан Дракслер (Волфсбург, крило)

Фланговият нападател на Волфсбург е сред най-ухажваните футболисти това лято. За да пребори за подписа му Ливърпул ще трябва да се бръкне дълбоко. Според медиите на Острова цената поставена от немския клуб за Дракслер е 52 милиона паунда.

Севиля иска да привлече дуо от Ливърпул

Махмуд Дахуд ( Борусия М., полузащитник)

Полузащитникът на Борусия Мюнхенгладбах направи страхотно впечатление с представянето си през миналия сезон и резонно привлече погледите върху себе си. Немският клуб заяви, че играчът не се продава което е съвсем логично след като отборът вече беше напуснат от Гранит Джака. Въпреки това една сериозна оферта от Ливърпул би накараха германците сериозно да се замислят, дали все пак да не се разделят с него.

Муса Сисоко ( Нщкасъл, полузащитник)

Преди Евро 2016 интерес към Сисоко почти нямаше. Халфът изпрати колеблив сезон с Нюкасъл и не успя да помогне на „свраките“ да се спасят от изпадане. По време на европейското обаче, той успя да си спечели титулярно място в състава на Франция и се представи наистина впечатляващо с екипа на „петлите“. Това накара Нюкасъл набързо да му лепне цена от 35 милиона паунда, с което разгневи Сисоко и агентът му, които настояват за намаляване на исканата цена.

Ливърпул с интерес към хърватски национал

Якуб Бласчиковски (Борусия Дортмунд, крило)

Полскоят национал също се представи страхотно на Евро 2016. Острите му пробиви по терените във Франция напомниха за най-добрите му години и накараха Юрген Клоп да се замисли дали отново да не се събере с бившия си подопечен. Блашчиковски загуби тътулярното си място в Борусия и дори изкара миналия сезон като преотстъпен във Фиорентина.

Брендън Роджърс - от кандидат за титлата в Премиършип до посмешищ

Томас Вермаелен (Барселона, защитник)

Защитникът на Барселона така и не успя да се наложи като титуляр при каталунците. Донякъде заради силната конкуренция, донякъде и заради честите му контузии, но белгиецът не получава достатъчно шансове за изява в Испания. Вермаелен има опит в Премиршип, където игра 5 сезона с екипа на Арсенал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички