Трансфер! „Вълците“ връщат Диего Коста във Висшата лига


Трансфер! „Вълците“ връщат Диего Коста във Висшата лига
Снимка: Gulliver/GettyImages

977 0

Диего Коста ще премине медицински прегледи в Уулвърхемптън във вторник. Ако нападателят мине успешно тестовете, е твърде вероятно да му бъде предложен договор от „вълците“ в търсенето на заместник на новото попълнение Саша Калайджич, който ще се срещне със специалист по коленни травми след скъсаните връзки през уикенда.

Коста е свободен агент и мениджърът на Уулвърхемптън Бруно Лаге може да го привлече в редиците на тима дори след края на летния трансферен прозорец. Уулвс търсеха нов нападател от началото на лятото и помислиха, че са намерили своя номер 9 със закупуването на Калайджич от Щутгарт за сумата от 15.5 млн. паунда плюс бонуси.

Но клубът от „Молиню“ потвърди в изявление в неделя, че офанзивният футболист е получил дългосрочна контузия по време на официалния си дебют срещу Саутхемптън при победата с 1:0.

Това бе нов удар за Лаге и компания, след като тимът загуби нападателя Раул Хименес поради травма на загрявката, като мексиканецът е преследван от проблеми с контузии от началото на предсезонната подготовка това лято.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички