"Това шега ли е?" - как футболистите на Ливърпул са научили за решението на Юрген Клоп?


"Това шега ли е?" - как футболистите на Ливърпул са научили за решението на Юрген Клоп?
Снимка: Getty Images

1754 0

Един от лидерите в състава на Ливърпул, който в момента е контузен - Трент Александър-Арнолд, разкри как той и съотборниците му са разбрали, че Юрген Клоп ще напусне клуба след края на настоящия сезон 2023/24.

"Всичко започна като обикновен ден. После мениджърът свика среща в 10:30 часа, каквато никога преди не бяхме имали, така че всички се питахме: "Какво се случва?"", започна разказа си десният бек, цитиран от "The Athletic".

ОЩЕ: Ливърпул чупи рекорда си със зашеметяващ договор, за да задържи Трент Александър-Арнолд

"Той влезе в съблекалнята и ни каза, че, докато ни говори, навън се разгръща извънредна новина. Така че ние футболистите научихме по същото време, по което и всички останали, но просто на нас ни го съобщи лично".

"Това шега ли е?"

"Каза ни, че това ще бъде последният му сезон и че се нуждае от почивка, в която да прекара време със семейството си. Не знаех какво да правя. Мислех си: "Това шега ли е?". Никой от нас не го очакваше. След като излезе от съблекалнята, всички седяхме и се чудехме: "Това наистина ли се случи?". Все пак, трябваше да го приемем, да излезем да тренираме след 1 час и да си свършим работата...", продължи 25-годишният англичанин.

Трент Александър-Арнолд

"След думите на Юрген, Върджил ван Дайк ни каза: "Това е огромна новина, която ще разклати футболния свят, но не трябва да позволяваме да ни разсейва. Трябва да я използваме като мотивация. Треньорът ни изведе до толкова много успехи, успя да изпълни мечтите ни и сега сме му задължени. Длъжни сме да направим всичко възможно, за да го изпратим по най-добрия начин!", разкри още Трент.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ"Той ни е като баща": С какво Юрген Клоп най-много ще липсва на Ван Дайк и Ливърпул?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички