Това ли е доказателството, че Игуаин преминава в Челси?


Това ли е доказателството, че Игуаин преминава в Челси?
Снимка: Guliver/GettyImages

1498 0

Зимният трансферен прозорец е в разгара си, а един от най-усилените слухове е свързан с преминаването на Гонсало Игуаин в състава на Челси. И последните новини от Милан не са обнадеждаващи за останването на играча в селекцията на "росонерите".

Играчите и треньорският щаб направиха общи снимки преди финала за Суперкупата на Италия срещу Ювентус, а единственият футболист, който отсъстваше от фотосесията, беше именно аржентинският ас.

От лагера на Милан в последствие са информирали, че нападателят е бил на лечение за контузия, която го тормози в последните дни, но това само засилва спекулациите с неговото потенциално напускане.

Маурисио Сари настоява лично за привличането на Игуаин, с когото работиха заедно в Наполи. Специалистът е загубил вярва в централните нападатели на тима в лицето на Алваро Мората и Оливие Жиру, а в последните мачове използва атакуващо трио без типичен таран, като Еден Азар играе като "фалшива деветка". Междувременно Челси готви продажбата на Мората, и то в сензационен испански тим (вижте подробности)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички