Отритнат от Реал, закотвен на пейката в Мюнхен, спасен от Арсенал?


Отритнат от Реал, закотвен на пейката в Мюнхен, спасен от Арсенал?
Снимка: Gulliver/GettyImages

3382 0

За "жълти стотинки" Арсенал е близо до това да направи страхотен трансфер, който да увеличи креативната мощ на "артилеристите". Лондонският тим се опитва да вземе отдадения под наем ас на Реал Мадрид Хамес Родригес, който в момента е неизвергнат в Байерн Мюнхен, предава "Daily Mail".

Баварците взеха колумбийския плеймейкър под наем преди 2 години с опцията да го откупят срещу 44 милиона евро. Наемът е за 6 милиона евро на сезон, а с оглед на факта, че Нико Ковач няма намерение да разчита сериозно на него до края на сезона. Самият Хамес също не се  чувства на място в тима, откакто Карло Анчелоти напусна, и иска да смени отново обстановката.

Така срещу едва 3 милиона евро Арсенал може да изпробва Родригес в следващите няколко месеца. Унай Емери харесва халфа на "белия балет", като има умението да изважда най-доброто у младите футболисти. Хамес в последните години не успя да разгърне потенциала си нито в Реал, нито в Байерн, а от това може да спечели Арсенал. Лондончани имат проблеми със създаването на положения на моменти, а Месут Йозил е пред трансфер в Италия. Така ще се освободи място за Родригес, който да помогне на халфовата линия на тима след поредицата от посредствени резултати на "топчиите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички