Тотнъм вече търси заместник на Хари Кейн, спрял се е на Ромелу Лукаку


Тотнъм вече търси заместник на Хари Кейн, спрял се е на Ромелу Лукаку
Снимка: Getty Images

2138 0

Отборът на Тотнъм вече е започнал да търси нов нападател, който да се превърне в заместник на Хари Кейн, информира италианското издание "Gazzetta dello Sport".

Кой може да акостира в Северен Лондон?

Според информацията "спърс" са си поставили за цел да привлекат повече от един нападател в състава си. Към момента Даниел Леви и компания са готови да погледнат към Челси и Ромелу Лукаку, като гореспоменатия източник е скептичен за трансфер на белгиеца в Интер или Ювентус.

Има информации, които сочат, че 30-годишният таран няма никакво намерение да продължава кариерата си в Челси. Интерес към него обаче не липсва. Освен Интер и Юве най-различни спекулации свързват белгиеца с трансфер в Саудитска Арабия.

Припомняме, че Лукаку прекара сезон 2022/23 под наем в италианския Интер. Имаше сериозни слухове, че той ще се завърне за постоянно в бившия си тим, който изведе до Скудетото през 2020/21, но трансферните разговори са пропаднали.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хари Кейн официално бе представен като футболист на Байерн Мюнхен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички