Тотнъм разби последния в Англия и е на 2 точки от топ 4


Тотнъм разби последния в Англия и е на 2 точки от топ 4
Снимка: Getty Images

1222 0

Тотнъм записа убедителна победа на своя стадион над последния в класирането Норич. "Шпорите" се наложиха с 3:0 благодарение на попадения на Лукас Моура, Давинсон Санчес и Хюн Мин Сон. С успеха тимът, воден от Антонио Конте, се изкачи на петото място във Висшата лига и вече е на 2 точки от топ 4. Норич, за който това бе девета загуба от началото на сезона, остава последен с 10 спечелени точки.

Началото на разгрома постави Моура, който в 10-ата минута беше изведен на границата на наказателното поле от Сон и с мощен снаряд не остави шанс на вратаря. До почивката нямаше повече попадения, но двадесетина минути след подновяването на играта Давинсон Санчес удвои преднината на "шпорите". Той отправи удар с отскочила топка и я прати в мрежата до дясната греда.

В 77' Тотнъм нанесе последния си удар - този път автор на гола беше самият Сон. Той получи прецизен пас в наказателното поле и стреля без колебание, за да отчае Тим Крул отново. С Антонио Конте начело "шпорите" имат 4 победи и едно реми в пет мача в първенството. Засега италианецът има само едно поражение с новия си тим и то е в Лигата на конференциите. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички