Тотнъм приема и Арсенал на "Уембли"


Тотнъм приема и Арсенал на "Уембли"
Снимка: Getty Images/Guliver

1089 0

Откриването на новия свръхмодерен стадион на Тотнъм продължава да се отлага, като днес стана ясно, че "шпорите" ще посрещнат големия си съперник Арсенал на 2 мат на "Уембли". По първоначално планове тимът на Маурисио Почетино трябваше да влезе в новия си дом още в началото на този сезон, но забавяния по довършителни работи постоянно отлагаха датата на откриването, като днес феновете на Тотнъм получиха ново разочарование.

"Работата около системата за сигурност по новия стадион почти е приключена и след това ще се мине към заключителната фаза на тестване на противопожарната система и нейната интеграция с другите системи за сигурност. Следващите няколко седмици са от ключово значение. Успешните тестове на тези компоненти са от ключово значение за това да получим нужните сертификати за сигурност, което ще ни позволи да отворим стадиона. Поради тази причина можем да потвърдим, че мачът с Арсенал на 2 март ще се играе на "Уембли", каза президентът на клуба Даниел Леви пред официалния сайт на лондончани.

Въпреки неуредиците около стадиона Тотнъм се представя отлично във Висшата лига от началото на сезона, като за момента заема трета позиция в класирането и изостава с пет точки от лидерите Манчестър Сити и Ливърпул.

А защо една от английските легенди смята, че Тотнъм не може да се пребори за титлата - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички