12 години от героичната изява на Джон О'Шей срещу Тотнъм (ВИДЕО)


12 години от героичната изява на Джон О'Шей срещу Тотнъм (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2027 0

Джон О'Шей е един от най-успешните играчи на Манчестър Юнайтед в ерата на Висшата лига. Бившият защитник има 14 отличия с тима от "Олд Трафорд". Той никога не е бил твърд титуляр при избора на сър Алекс Фъргюсън, но успешната му игра в различни части от терена бе това, което го правеше толкова важен за шотландския специалист.

В кариерата си той многократно е играл на всяка една позиция в защита, както, а също и в средата на терена, но не можем да забравим и изявите му под рамката на вратата. Точно преди 12 години той показва на какво е способен и с ръкавиците.

На 4 февруари 2007 година Едвин ван дер Сар е изгонен и О'Шей застава да пази. Той не само не допуска гол в последните 5 минути от мача, но и показва някои отлични изяви на новия си пост.

СОЛСКЯЕР ПОТВЪРДИ ЗА КОНТУЗИЯ В МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД

"Питах Едвин дали получава бонус за "суха" мрежа, когато отидохме в съблекалнята. Смятам, че заслужавах половината. Това бе един незабравим момент за мен", спомня си с усмивка Джон О'Шей.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички