Тотнъм прави атомно нападение за Шампионска лига


Тотнъм прави атомно нападение за Шампионска лига

2781 0

Ръководството на Тотнъм вече работи по селекцията за следващия сезон, когато се очертава отборът да е в груповата фаза на Шампионска лига. Първата цел на "шпорите" е нападателят на Лион Алешандре Лаказет, като медиите на Острова днес съобщават, че лондонският тим е получил уверение, че френският национал иска да играе на "Уайт Харт Лейн".

Трансферната сума ще е около 25 милиона паунда, след като самият нападател отказа трансфер през миналия сезон, за да играе като титуляр за Лион и по този начин да намери място в селекцията на Дидие Дешам за Евро 2016.

Обявиха най-богатия млад спортист в Англия

Лаказет почти сигурно ще е част от френския национален отбор, след като Карим Бензема няма да бъде викан за най-големия футболен форум през тази година.

Доскоро се смяташе, че Ливърпул и Манчестър Юнайтед са фаворити за нападателя, но в крайна сметка той е все по-близо до Тотнъм, където има шанс да оформи невероятно атакуващо дуо с Хари Кейн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички