Тотнъм подсили отбора на Моуриньо с още един входящ трансфер


Тотнъм подсили отбора на Моуриньо с още един входящ трансфер
Снимка: Getty Images/Guliver

1597 0

Отборът на Тотнъм реализира пореден входящ трансфер в последните месеци, след като привлече централния защитник на Суонзи Джо Родън. "Шпорите" ще платят 11 милиона паунда за 22-годишния бранител, като сумата може да нарасне с още 4 милиона в зависимост от представянето на Родън за лондонския клуб.

Родън, който впечатли с изявите си за "лебедите" през миналия сезон в Чемпиъншип и си спечели място и в националния отбор на Уелс, подписа договор до 2025 година с Тотнъм и ще носи номер 14 на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм".

Това е трето ново попълнение за отбраната на "шпорите", което прави Жозе Моуриньо през лятото, след като вече бяха привлечени Серхио Рехилон и Мат Дохърти. След четири мача във Висшата лига "белите" са шести в подреджането с две победи, равенство и загуба.

Междувременно една от големите легенди на бразилския футбол посочи Тотнъм като един от фаворитите за спечелването на Висшата лига (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички