Тотнъм победи Брентфорд в лудо лондонско дерби, а Ричарлисон не спира да бележи (ВИДЕО)


Тотнъм победи Брентфорд в лудо лондонско дерби, а Ричарлисон не спира да бележи (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

6917 0

Тотнъм успя да победи Брентфорд с 3:2 в страхотно лондонско дерби на своя стадион "Тотнъм Хотспър". Единият от героите за тима на Анге Постекоглу - Ричарлисон, пък доказа, че е под пара отбелязвайки седмо попадение в последните 7 мача.

Ричарлисон със 7 гола в последните 7 мача

Развой на лондонското дерби

Още: Далеч от върха: Ужасна статистика във Висшата лига тежи на Манчестър Юнайтед и Тен Хаг

Срещата стартира чудесно за Брентфорд. В 12-ата минута попадение на Расмусен бе отменено заради засада, но 3 минути по-късно Нийл Мопе успя да открие, след като топкат се озова в него в наказателното поле.

Втората част обаче стартира ударно за "спърс". Още в 48-ата минута Дестини Удоджи изравни, след като се бе позиционирал на правилното място в полето на Брентфорд. Само минута по-късно обратът бе пълен. Тимо Вернер намери Бренън Джонсън, който от близка дистанция вкара за 2:1.

В 56' Ричарлисон също записа името си сред голмайсторите. Бразилецът направи резултата 3:1, след като добави топката в опразнената врата на "пчеличките".

В 67' обаче Брентфорд върна едно попадение. Огромна грешка в защитата на "шпорите" позволи на Айвън Тони да овладее, сам да си създаде пространство и да направи резултата 3:2. 

С победата Тотнъм продължава да е четвърти с актив от 43 точки - колкото има и петият Астън Вила. Момчетата на Томас Франк пък се намират на 15-ото място с 22 пункта и вече 4 загуби в последните си пет мача.

Още: Жозе Моуриньо иска да се завърне в Манчестър Юнайтед - имал недовършена работа

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички