Хари Кейн не иска в Юнайтед


Хари Кейн не иска в Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

2370 0

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн отхвърли възможността да премине в Манчестър Юнайтед, а и в който и да е било друг отбор.

След като отбеляза 31 попадения във всички турнири с екипа на Тотнъм, 21-годишният футболист бе свързван с преминаване в тима воден от Луис ван Гаал. 21 от головете му бяха във Висшата лига и така той стана вторият най-резултатен футболист след Серхио Агуеро от Манчестър Сити.

Тимът на Манчестър Юнайтед се нареди първи на опашката за Кейн, но английският нападател призна че се чувства поласкан от интереса, който Манчестър Юнайтед проявява към него. Той обаче настоя, че е щастлив на "Уайт харт лейн".

"Виждам, че има интерес, но това е всичко, което знам. Поласкан съм от интереса на други клубове, но съм щастлив в Тотнъм и гледам напред в бъдещето", сподели Кейн пред "Скай Спортс".

Запитан дали му е било трудно да отхвърли оферта от страна на Манчестър Юнайтед, младата надежда на английския футбол отговори:

"Тотнъм е голям клуб и това е начинът, по който хората трябва да гледат на него. Аз съм в голям клуб в момента, наслаждавам се на футбола и гледам напред към следващия сезон."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички