Тотнъм бързо забрави за провала срещу Челси, но два късни гола го върнаха в "тежката реалност" (ВИДЕО)


Тотнъм бързо забрави за провала срещу Челси, но два късни гола го върнаха в "тежката реалност" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

647 0

Тотнъм вече ликуваше, но допусна две късни попадения срещу Уулвърхемптън в самия край на срещата в мач от 12-ия кръг на Висшата лига. "Уулвс" надделя на "Молиню" с 2:1, а в герои за домакините пък се превърнаха Пабло Сарабия и Марио Лемина.

Развой на срещата

Двубоят на "Молиню" започна ударно за "спърс". Още в третата минута резултатът бе открит, след като Бренан Джонсън се позиционира отлично в наказателното поле на "вълците", получи блестящ пас от фланга и добави топката в мрежата на противника.

До почивката не се стигна до нищо по-интересно, тъй като "шпорите" намалиха оборотите, а "уулвс" ги вдигнаха, но така и не застрашиха вратата на отличния Викарио. 

След почивката и по-конкретно в 53-ата минута се стигна до възможност за домакините. Матеус Куня направи страхотен пробив, но ударът му мина встрани от десния стълб на Викарио.

Вратата на Тотнъм бе под обсада през последните 10 минути, като Саша Калайджич изпусна страхотен шанс в заключителните минути. Веднага след това "спърс" организираха чудесна контраатака, която завърши с удар на Джовани Ло Селсо, но Жозе Са се намеси по страхотен начин и предотврати гол във вратата си.

В първата минута от добавеното време двубоят бе изравнен. Отбраната на Тотнъм "заспа", а от това се възползва Пабло Сарабия. Той бе намерен от Матеус Куня и с много мощен удар "разпечата" Викарио за 1:1.

Това обаче далеч не бе всичко. В последната минута от добавеното време Тотнъм бе "разплакан". В герой за "уулвс" се превърна Марио Лемина, който вкара победното попадение и донесе трите точки за домакините.

С победата Уулвърхемптън продължава да е на 12-ата позиция с 15 точки и след паузата за национални отбори ще мери сили с Фулъм. Тотнъм пък продължава да е втори с 26 пункта и му предстои мач с Астън Вила.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички