Тотнъм без две от звездите си в Шампионска лига


Тотнъм без две от звездите си в Шампионска лига

1010 0

Защитникът Тоби Алдервайрелд и нападателят Хари Кейн са най-важните липсващи за Тотнъм в мача от груповата фаза на Шампионската лига срещу Байер Леверкузен в сряда, призна мениджърът на английския отбор Маурисио Почетино.

"Кейн няма да бъде на разположение на отбора. Няма да седне дори на резервната скамейка. Хари взе участие само в половината тренировка на отбора.

Добре е да го видим отново в състава. Останалата част от заниманието беше специфична за него, както и за Тоби", коментира Почетино на пресконференцията преди двубоя.

През уикенда "шпорите" ще се изправят срещу своя голям градски съперник Арсенал в дербито на кръга от Висшата лига. Под въпрос за утрешния двубой остава и халфът на Тотнъм - Ерик Ламела.

"Очакваме Хари Кейн да поднови пълноценни тренировки съвсем скоро. Тоби Алдервайрелд има и друг проблем. Ерик Ламела също е с лека травма и участието му не е сигурно", добави още Почетино.

Тотнъм има актив от 4 пункта след 3 изиграни срещи на второ място в класирането в група "Е" на Шампионската лига.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички