Челси размаза слабак, Коутиньо блести за Астън Вила (резултати)


Челси размаза слабак, Коутиньо блести за Астън Вила (резултати)
Снимка: Getty Images

1682 0

Челси разгроми Бърнли като гост с 4:0 в двубой от 26-тия кръг на английската Висша лига. Всички голове в мача паднаха през второто полувреме, като "сините" си осигуриха успеха за броени минути.

През първото полувреме единственото по-сериозно положение беше за Бърнли. Дуайт МакНийл стреля, но ударът му мина над вратата на Челси.

В 47-ата минута Рийс Джеймс се освободи от бранителите на Бърнли и с мощен удар в левия ъгъл откри. След това Кай Хаверц избухна с два гола в рамките на 5 минути - в 52-ата германецът получи дълъг пас от Пулишич и от близко разстояние покачи на 2:0.

В 55-ата минута Джеймс изведе Хаверц на празна врата и резултатът стана класически. В 69-ата минута Пулишич се възползва от грешка в защитата и вкара за 4:0. Така Челси запази третото си място и има 55 точки. Бърнли е 18-ти с 21 пункта.

В друг мач Астън Вила разгроми Саутхемптън с 4:0. Филип Коутиньо отново беше в основата на успеха, като подаде на Дъглас Луиз за втория гол в мача в 44-ата минута, а в 52-ата реализира за 3:0. Оли Уоткинс откри резултата в 9-ата минута, а в 54-ата Дани Ингс оформи крайното 4:0. 

Резултати от Висшата лига:

Астън Вила - Саутхемптън 4:0

Нюкасъл - Брайтън 2:1

Норич - Брентфорд 1:3

Улвърхемптън - Кристъл Палас 0:2

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички