Тен Хаг се сърди на бившия си клуб, иска много пари за звезда от Мондиал 2022


Тен Хаг се сърди на бившия си клуб, иска много пари за звезда от Мондиал 2022
Снимка: Getty Images

1507 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед – Ерик тен Хаг, не е доволен от бившия си клуб Аякс, след като тимът от Амстердам иска прекалено висока цена за своята звезда Мохамед Кудус.

Ганайският офанизвен футболист е желан от „червените дяволи“ през януари, след като клубът от „Олд Трафорд“ държи да се подсили в офанзивен план след напускането на Кристиано Роналдо. В мача, спечелен срещу Борнемут с 3:0, Антони Марсиал напусна накуцвайки второто полувреме, което още повече усложни ребуса пред Тен Хаг.

Самият треньор иска да вземе играча, но от Аякс искат да получат минимум 50 милиона евро за своя футболист, което не устройва клуба от Англия. Според нидерландеца бившият му клуб умишлено завишава цената на Кудус след изявите му на Мондиал 2022 и смята, че сумата е „нереалистична“.

Информацията на Daily Star е, че Манчестър Юнайтед няма да склони да даде тези пари и дори ще изчака до лятото, без да купува нов играч на този пост. А как в Манчестър посрещат световен шампион, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички