Челси побесня заради Кунде, блокира трансферите на Алонсо и Аспиликуета в Барса?


Челси побесня заради Кунде, блокира трансферите на Алонсо и Аспиликуета в Барса?
Снимка: Getty Images

5966 0

Челси е блокирал преговорите с Барселона за Маркос Алонсо и Сесар Аспиликуета, афектирани от вероятния трансфер на Жул Кунде на "Камп ноу". Двата клуба "кръстосаха саби" през летния трансферен прозорец на няколко пъти, като Барса привлече искания от „сините“ Рафиня, докато Андреас Кристенсен смени „Стамфорд Бридж“ с „Камп Ноу“ след изтичането на договора си.

Според последните слухове Кунде предпочита да премине при„блаугранас“, които работят върху финалната оферта. Според трансферния журналист Фабрицио Романо Челси е „изморен от това да чака за зелена светлина“, като грандът от Висшата лига проучва други възможности, включително Преснел Кимпембе от Пари Сен Жермен.

Предложението на Барса за привличането на Кунде е довело до повишено напрежение между тях и Челси, съобщава каталунският Sport. Лондончани изобщо не са щастливи от това, че плановете им за освежаване на състава страдат заради каталунския гранд и нямат интерес да започват разговори относно преминаването на Алонсо или Аспиликуета при тях. А ето защо се твърди, че Кунде е предпочел Барса пред Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички