Тимо Вернер разкри какъв е ефектът от санкциите върху Абрамович и Челси


Тимо Вернер разкри какъв е ефектът от санкциите върху Абрамович и Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

3070 0

Една от звездите на Челси - Тимо Вернер, коментира създалата се ситуация в клуба след санкциите, наложени на собственика Роман Абрамович, поради войната в Украйна. Нападателят разкри, че на футболистите им се налага да спестяват пари и да се лишават от някои удобства.

"Например багажът и нещата ни трябваше да бъдат разкарани от стаите ни до 11 сутринта, когато имахме мач в Шампионска лига. Преди можеха да останат вътре, докато ние не решим да напуснем", коментира германецът пред "The Mirror"

"Бяха някакви малки неща, които донякъде бяха забавни. Не са неща, които да ни притеснят. Вече нямаме право да идваме за мач с два автобуса, трябва д бъдем по-близки и заедно. Има нужда да спестяваме пари понякога в хотела или другаде. Това е нещо, с което не бяхме свикнали. 

Разбира се чухме много от пресата и медиите за това какво се случва, кой е новият собственик и какво ще стане, ако не намерим такъв. Мисля, че клубът се справи възможно най-добре в това да запази всичко случващо се далеч от нас", допълни той.

Междувременно стана ясно, че футболистите и треньорският щаб е трябвало сами да платят билетите на юношите и тези на роднините си, за да могат да присъстват на финала на ФА Къп срещу Ливърпул в събота. 

"Да, направихме го. Това е голям турнир. Обикновено клубът би осигурил тези пропуски, за да ги даде на родителите на играчите от школата. Затова ние се включихме и го направихме за тях.

Ето къде може да проследите на живо големия сблъсък между Ливърпул и Челси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички