Маурисио Почетино похвали героя след разгрома на Челси, но и обяви неприятна новина


Маурисио Почетино похвали героя след разгрома на Челси, но и обяви неприятна новина
Снимка: Getty Images

4164 0

Мениджърът на Челси Маурисио Почетино се изказа много ласкаво за героя при победата с 4:0 над Престън във ФА Къп. Аржентинецът похвали сериозно нападателя си Армандо Броя, който вкара гол, удари греда и реално имаше шанс за хеттрик, но негов изстрел бе изчистен от голлинията. В същото време, аржентинският специалист обяви и поредната притеснителна новина за Кристофър Нкукну.

Маурисио Почетино похвали Броя и разкри лоши новини

Почетино се скъса да хвали Броя

Още: Възходът продължава! Челси разкости Престън за полувреме за ФА Къп (ВИДЕО)

"Беше наистина важно за него да отбележи. Броя трябва да използва този тип мачове, за да бележи, да усеща мрежата и да се подобрява. Трябва да подобри не само физическа си форма, но и езика на тялото си. Той трябва да върви напред и да се движи повече. Трябва да се усмихва повече и да бъде по-позитивен. Потенциалът му е невероятен. Говорим за един от младите нападатели в Англия и в Европа с най-голям потенциал. Но проблемът сега е, че той трябва да продължи да се развива и ние ще се опитаме да му помогнем да осъзнае, че това никога не е достатъчно. Армандо отсъстваше почти една година (контузен) и разбира се сега му трябва време. Не му е лесно да се представи и да бъде на нивото, което очакваме. Нашите очаквания са големи и ние наистина вярваме в него. Ще го караме да се подобрява всеки ден. Казах му да се усмихне. Винаги се шегуваме как той трябва да се усмихва, да се смее, да влага в себе си повече добра енергия и да бъде по-щастлив", сподели Поч пред медиите.

Нов проблем с Нкунку

"Наистина е трудно. Обстоятелствата са наистина тежки от началото на сезона. Броха, Нкунку, Лавия, понякога е трудно да се обясни на феновете защо се случват тези травми. С Нкунку, ние не искахме да оказваме натиск върху него, защото знаем, че след дълго време контузен винаги е трудно да се върнеш и да започнеш да играеш. След шест месеца извън игра винаги е трудно. Днес той не игра, защото има някакъв проблем в бедрото след тренировката вчера. Нека мине прегледите, за да видим дали ще е готов за следващите мачове. Това е проблемът, футболистите имат нужда от игрово време, за да се върнат към най-добрата си форма, но понякога няма как да им го осигурим, защото ние сме Челси и трябва винаги да побеждаваме", добави още специалистът.

Севиля преговаря за преотстъпен от Челси в Бундеслигата

Легенда на Висшата лига, водила паметни битки срещу Меси и Роналдо, каза кой е №1

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички