"The Sun": Де Хеа остава за още много дълго в Юнайтед


"The Sun": Де Хеа остава за още много дълго в Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1945 0

Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа има готовност да продължи контракта си и да стане вторият най-високоплатен играч в историята на клуба, съобщава The Sun.

В последните сезони на Острова постоянно се говори за трансфер на Де Хеа в Реал, а през 2015 г. той наистина бе близо до преминаване в "Kралския клуб", което се провали в последните минути. Този сезон спекулации за бъдещето на Де Хеа отново не липсваха, но в клуба вече са уверени, че 27-годишният вратар вече е отхвърлил всички съмнения и е готов да сключи петгодишен договор преди началото на Мондиала в Русия.

Източник на The Sun съобщава, че преговорите ще стартират още този месец, а финансовите параметри вече се знаят - заплатата на Де Хеа ще бъде увеличена на 350 000 паунда седмично и той ще заработва по-малко единствено от Алексис Санчес.

"Клубът иска да реализира нова сделка. Този въпрос непременно трябва да бъде уреден и те искат това да се случи преди Световното първенство. Желаят да покажат на света, че Давид няма да ходи никъде", съобщи източникът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички