The Mirror: Ливърпул води предварителни разговори с Пауло Дибала


The Mirror: Ливърпул води предварителни разговори с Пауло Дибала
Снимка: Getty Images/Guliver

3533 0

Ливърпул е регистрирал сериозен интерес към футболиста на Ювентус Пауло Дибала, твърди английската преса. Бившият нападател на Палермо е свободен да говори с отбори извън Италия, след като е във финалните шест месеца по своя договор с „бианконерите“, а потенциално подновяване на контракта с клуба от Торино изглежда, че няма да има.

Всички отбори от Топ 6 в елита на Англия имат интерес да вземат Дибала през лятото, но сякаш най-напред от всички е Ливърпул според The Mirror. Причината за това е, че мърсисайдци искат да прекроят атакуващите си опции поради изтичащите договори на Садио Мане, Роберто Фирмино и Мохамед Салах.

Очакванията са поне двама от тримата да напуснат „Анфийлд“ през това или следващото лято, а най-вероятно да остане в отбора на Юрген Клоп е египетският нападател. Според медията Дибала е провел разговори с шефовете на Юве за нов договор, но параметрите по договора не са устроили аржентинеца, който се е чул и с ръководството на Ливърпул.

28-годишният футболист има 11 гола и четири асистенции в 23 мача за отбора на Масимилиано Алегри през този сезон, а във вторник се появи от пейката за Аржентина при успеха с 1:0 срещу Колумбия в световна квалификация.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички