Тен Хаг за Антони: Ще бъде заплаха за другите отбори във Висшата лига


Тен Хаг за Антони: Ще бъде заплаха за другите отбори във Висшата лига
Снимка: GettyImages

1170 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг изрази радостта си от добрия дебют на новото попълнение на тима Антони, който вкара един гол при вчерашната победа над Арсенал с 3:1 във Висшата лига.

"Той ще бъде заплаха за другите отбори във Висшата лига, носи ни скорост и креативност. Липсваше ни играч на дясното крило. Санчо и Рашфорд могат да играят там, но предпочитат да са отляво, така че сега вече имаме липсващото парче от пъзела.

Той се справи добре, но мисля, че може да играе още по-добре, вкара страхотен гол, но и трите ни гола бяха отборна работа", коментира Тен Хаг след победата.

"Нашата работа е процес, трябва да вдигаме стандартите всеки ден. Това изисквам аз от играчите, имаме много футболисти, които са печелили трофеи, и те трябва да допринесат за този стандарт. Трябва да извличаме най-доброто от тях всеки ден.

Мисля, че първите десет минути бяха най-добрите ни през този сезон. Но след отменения гол не стояхме толкова добре. Но днес показахме добър дух, задружност, борихме се, бяхме страхотни на контраатака", допълни нидерландският специалист. А ето как реагира Антони на своя гол и как го прие Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички