Тен Хаг срещу Санчо: Разкриха как е започнал големият скандал в Манчестър Юнайтед


Тен Хаг срещу Санчо: Разкриха как е започнал големият скандал в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images / Колаж: SportLive

12155 0

Бяха разкрити напрегнатите дискусии между мениджъра на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг и Джейдън Санчо и по конкретно корените на големия скандал на "Олд Трафорд".

Самият Тен Хаг на няколко пъти отказа да поясни пред медиите как е започнало всичко между двамата, но сега "The Athletic" разкри корените на големия проблем.

Разкриха корените за скандала между Тен Хаг и Санчо

Още: Бербатов: Санчо не би си позволил със сър Алекс това, което стори с Тен Хаг

Началото на сагата Ерик тен Хаг - Джейдън Санчо

Припомняме, че Тен Хаг отстрани английския национал непосредствено преди мача на Манчестър Юнайтед с Арсенал през септември 2023 година. Веднага след това двамата е трябвало да се срещнат в клубната база и да проведат сериозен разговор, като преди това Санчо е поискал едноседмична почивка по време на паузата за национални отбори, въпреки че не е бил повикан от Гарет Саутгейт, а това не се е харесало на Тен Хаг.

След това се е стигнало до разглеждане на видеа от тренировка на "червените дяволи", в които нидерландският специалист не е останал доволен от видяното от Санчо, като пред целия отбор го е разкритикувал за липсата на усилия, които младокът вкарва.

Твърди се, че след като са били насрочени допълнителни разговори, Юнайтед е пожелал от крилото както да изтрие публикацията си в социалните мрежи, в която той оспори коментарите на Тен Хаг, така и публично да се извини на своя наставник.

Още: Борусия Дортмунд официално обяви завръщането на Джейдън Санчо, той не скри радостта си

Роналд Араухо от Барселона охлади мераците на Манчестър Юнайтед и Байерн Мюнхен

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички