Тен Хаг след 1:2 от Брайтън: Не съм доволен, никак не съм доволен


Тен Хаг след 1:2 от Брайтън: Не съм доволен, никак не съм доволен
Снимка: Getty Images

1381 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг коментира поражението на тима в първия кръг на Висшата лига. "Червените дяволи" отстъпиха с 1:2 на Брайтън на своя "Олд Трафорд" и нидерландецът стана вторият треньор след Луис ван Гаал, който тръгва със загуба начело на манчестърския гранд в Англия.

"Разбира се, това определено е неуспех и истинско разочарование. Още от самото начало знаех, че няма да е лесно. Допуснахме два гола и това не беше много добре като организация. Ясно е, че през второто полувреме бяхме по-добри в полузащита с Ериксен и Роналдо", започна Тен Хаг след поражението.

"Създадохме положения, Рашфорд имаше две добри възможности. Жалко, че не вкарахме. Не съм доволен, никак не съм доволен. Загубихме и не беше необходимо. Трябва да действаме по-добре. Допускахме грешки при играта с топка, а също и организационни грешки в отбрана. Трябва да си направим изводите", продължи мениджърът.

Запитан дали клубът има нужда от още нови играчи, нидерландецът заяви: "Можехме да се справим по-добре с играчите, които имаме". А ето защо той остави Кристиано Роналдо на пейката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички