Тен Хаг притесни феновете и призна: Целта ни не е да спрем требъла на Сити


Тен Хаг притесни феновете и призна: Целта ни не е да спрем требъла на Сити
Снимка: Getty Images

1041 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, даде традиционната пресконференция преди финала на ФА Къп, който в събота ще противопостави "червените дяволи" и "гражданите" за втория по сила трофей на Острова. 

Нидерландецът бе категоричен, че състоянието на Антони не е особено подобрено след контузията му от миналия четвъртък, когато започна като титуляр срещу Челси

В допълнение Тен Хаг бе категоричен, че главната цел на възпитаниците му не е да спре потенциален требъл (Висша лига, ФА Къп и Шампионска лига) на градския си съперник, а просто да се представят по най-добрия начин, който по възможност да им осигури втори трофей през сезона.

Изказването на Тен Хаг

"Малко вероятно е Антони да бъде готов за мача. Все още има шанс, но е наистина малък. Засега няма прогрес, така че е малко вероятно да бъде на разположение.

Искаме да победим и да спечелим трофея. Не става дума да спрем тях, а за победата и това, че ние искаме да спечелим турнира. Имаме отлична възможност. Страхотно е, че стигнахме до този шанс да бъдем на финала и да срещнем Сити. Борихме се много здраво за това. Мисля, че напредваме", категоричен е Тен Хаг.

Ето какво сподели и Пеп Гуардиола преди финала на ФА Къп!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички