Тен Хаг: Общувам със сър Алекс, но е време за ново бъдеще за Юнайтед


Тен Хаг: Общувам със сър Алекс, но е време за ново бъдеще за Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

4129 0

Новият мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг говори за отношенията си с легендарния треньор на тима сър Алекс Фъргюсън. Не е тайна, че великият шотландец помагаше със съвети в работата на Оле Гунар Солскяер, когато той водеше "червените дяволи".

"Общувам с него и неговите съветници. Щастливи сме от това, изпитваме благодарност. Но е време да изградим ново бъдеще. Това е очевидно", заяви нидерландецът, а когато бе запитан дали е мечтаел за тази работа, която има, той заяви:

"Не съм мечтател. По-близо съм до реалния свят.Знаех, че тази работа ще бъде голямо предизвикателство и ще изисква упорит труд. Бях толкова зает (през първите си 100 дни начело на тима, бел.ред.), че дори не усетих как минаха тези 100 дни, но това е добър знак".

"Сега се занимавам с футболни процеси. Обичам да тренирам и да работя извън терена. Много ми харесва, вдъхновява ме и ме мотивира. Страхотно е, че получих такъв опит", каза Тен Хаг. А ето как се твърди, че той е унизил Кристиано Роналдо пред съотборниците му.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички