Тен Хаг изуми: За 18 месеца в Манчестър Юнайтед само веднъж пуснах състава, който искам


Тен Хаг изуми: За 18 месеца в Манчестър Юнайтед само веднъж пуснах състава, който искам
Снимка: Getty Images

2031 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг обяви, че през целия си престой в Англия е имал само един случай, в който е можел да пусне най-силния състав, с който разполага.

Кадрови проблеми и преди ФА Къп

Преди полуфинала за ФА Къп в днешния следобед нидерландецът отново изпитва сериозни кадрови проблеми. И макар контузиите да са неизменна част от съвременния футбол, треньорът на "червените дявовли" не смята за нормална ситуацията на "Олд Трафорд".

Той не смята, че това е нормално

Тен Хаг се ожали

"За 18 месеца така и не успях да изведа най-предпочитания от мен състав, защото играчите бяха контузени. Това ме притеснява. Всъщност, мачът срещу Манчестър Сити у дома през миналия сезон беше единственият, в който имах пълен избор от играчи и можех да избера желания състав", заяви Тен Хаг, цитиран от "Sky Sports".

"Във всички останали мачове винаги имаше аспект на контузия и трябваше да се справяме с това. Контузиите са нещо нормално във футбола, но не в такова количество. Когато имаш толкова контузени на ключови позиции, колкото ние имаме, не можеш да постигнеш резултатите, които искаш. Това е моята истина. Други може да имат своя собствена истина, но не мога да хабя енергията си за тях", завърши нидерландският мениджър. А ето какъв нов сериозен кадрови проблем застигна Тен Хаг. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички