Тен Хаг доволен от изпълнената цел срещу Вила, мачът му приличал на тенис


Тен Хаг доволен от изпълнената цел срещу Вила, мачът му приличал на тенис
Снимка: Getty Images

3501 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, коментира победата над Астън Вила тази вечер и приноса на резервата Скот Мактоминей към нея. "Червените дяволи" надделяха с 2;1, а халфът заби победното попадение.

Целта на "дяволите" тази вечер

"Тази победа е много важна за нас. Доближихме се (до зоната Шампионска лига, бел.ред.), това беше целта ни за днес. И ние напълно го постигнахме. Хареса ми начинът, по който го направихме. Бях особено доволен от първите 20 минути, през които контролирахме мача", започна треньорът пред "Sky Sports".

Той похвали своя коз Мактоминей

"Когато резултатът е 1:1, винаги трябва да гледате как се оформя играта. Интензитетът беше много висок и си личеше, че мнозина бяха уморени в края на мача. Двубоят беше отворен, резултатът можеше да бъде всякакъв, но ние показахме характер и победихме. Своята роля изиграха и резервните играчи", продължи Тен Хаг.

Мачът срещу Вила приличал на тенис

"Мактоминей е страхотен играч. Той може да бележи много. Винаги заема подходящи позиции за това. Имахме проблеми, играта твърде много приличаше на тенис. Имахме проблеми с контраатаките. Но ние знаехме, че Скот ще нахлуе в наказателното поле на съперника и може да отбележи", завърши нидерландецът. По-рано пък Расмус Хойлунд подобри рекорд на Кристиано Роналдо. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички