Съсипаха го: "Уволнете Моуриньо, или убивам кучето си!"


Съсипаха го: "Уволнете Моуриньо, или убивам кучето си!"

1624 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо бе подложен на жестоки критики след снощната загуба на тима от Фенербахче в Лига Европа.

След напускането на Алекс Фъргюсън на феновете на този отбор можем да им съчувстваме, тъй като в отбора липсва стабилност, което рефлектира и на играта им.

Феновете стоически понесоха провалите на Дейвид Мойс и Луис ван Гаал, но сега по техните стъпки върви и Моуриньо, което вече им идва в повече.

Мачът срещу Фенербахче (1:2) само наля масло в огъня, вгорчавайки и без това лошата седмица за Жозе след равенството с Бърнли.

"Моуриньо е толкова упорит, че погребалното му шествие ще се проведе по схема 4-2-3-1

"Моуриньо не знае какво прави. Неговият отбор губи с 0:2, а никой там не бърза - нито удари, нито голове. Той вече не е Специалния".

"Уволнете Моуриньо, или ще убия кучето си!"

Жозе Моуриньо точно сега

"Разбирам, че Моуриньо е бил разстроен, когато не го поканихме след напускането на Фърги, но това не предполага злопаметност на такова ниво".

"Моуриньо сега загуби 18 мача от последните 42. Губи на всеки 2.33 мача. Доста дълго време на отборите му е трудно да побеждават".

"Кога Специалния възнамерява да прояви своята гениалност? Защото от моя ъгъл той не се различава от последните ни двама мениджъри".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички