Сър Алекс: Ван Гаал ще ни направи пак №1 в света


Сър Алекс: Ван Гаал ще ни направи пак №1 в света

1860 0

Сър Алекс Фъргюсън подкрепи мениджъра на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал и разкри, че според него холандецът ще направи отново отбора най-добрият на света.

"Когато контузените играчи се върнат, ще видите Юнайтед в подем, защото той е добър треньори и се справя много добре. Не гледам какво се случва с новите играчи, които той доведе, защото им трябва време. Когато взех Патрис Евра и Неманя Видич им отне пет месеца, за да свикнат да играят за Манчестър Юнайтед - да усетят културата и историята на клуба. Тези нови играчи с Ван Гаал са по-абсолютно същия начин", каза Фърги.

Легендата коментира и мениджъра на Челси Жозе Моуриньо. "Не е честно наистина, заради това, че изглежда добре. Той има онова Джордж Клуни излъчване с прошарената му коса", каза Фъргюсън през смях. "Той обаче е много добър пример. Говори пет езика... Помагал е на Боби Робсън, на Луис ван Гаал. След това започва да тренира малък отбор в Португалия, след това Порто, печели първенството, печели Купата на УЕФА, отива в Челси, печели Премиършип два пъти поред, след това отива в Интер... Това е пример за всички, които искат да го правят правилно и добре. Той никога не е играл футбол, но е много отдаден треньор", каза специалистът. /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички