Астън Вила спря победния ход на Юнайтед


Астън Вила спря победния ход на Юнайтед

1364 0

Манчестър Юнайтед прекъсна серията си от шест поредни победи в Премиършип с равенство като гост на Астън Вила. "Червените" дяволи" не само не взеха трите точки, но и допуснаха съперникът да им поведе, но Радамел Фалкао, който се завърна след контузия, спаси своя тим.

Колумбиецът си партнираше в атака с Робин ван Перси, а от задни позиции помагаха Уейн Рууни и Хуан Мата, но въпреки това не създадоха много положения пред Брад Гузан. Маруан Фелайни и Андер Ерера останаха извън групата за Юнайтед, но в нея се завърнаха Анхел ди Мария и Рафаел.

В 18-ата минута Кристиан Бентеке се хвърли за спорна топка в полето, спечели я и стреля точно в левия ъгъл за 1:0. След почивката възпитаниците на Луис ван Гаал заиграха по-добре и стигнаха до изравнителен гол. В 53-ата минута Ашли Йънг центрира брилянтно, а Фалкао стреля с глава в левия ъгъл, като не остави никакъв шанс на Брад Гузан - 1:1.

25 минути преди края на мача Габриел Агбонлахор остави своя тим с човек по-малко на терена, след като получи директен червен картон за грубо влизане в краката на Йънг. Юнайтед обаче не успя да се възползва от численото си превъзходство и да стигне до победата.

След ремито "червените" дяволи" останаха трети в класирането, на 7 точки от лидерите Манчестър Сити и Челси, а Вила скочи с едно място до 12-и с актив от 20 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички