Сър Алекс помага на Солскяер в избора на състав за мачовете?


Сър Алекс помага на Солскяер в избора на състав за мачовете?
Снимка: Getty Images/Guliver

3623 0

Легендарният мениджър на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън взима пряко участие в подготовката на отбора за мачовете, откакто начело на тима е бившият му възпитаник Оле Гунар Солскяер. Според "Daily Mail" 77-годишният Фъргюсън помага на Солскяер в избора на състава за мачовете.

Както вече стана известно, шотландският специалист се води треньор-консултант в английския гранд при Солскяер, но мнозина вярваха, че тази длъжност има само номинален характер. Изглежда обаче, че това не е така.

МАНЧЕСТЪР И "НОВИЯТ ФЪРГЮСЪН" - СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ

Сър Алекс беше начело на Манчестър Юнайтед от 1986 до 2013 година. През лятото на 2018 година той претърпя мозъчен инсулт, но през септември се завърна на трибуните на "Олд Трафорд". Солскяер пък пое "червените дяволи" в средата на декември след уволнението на Жозе Моуриньо и под негово ръководство тимът спечели шест последователни мача.

Звездата на Манчестър Юнайтед Джеси Лингард разкри, че Солскяер не е само шеги и усмивки, а си има и лоша страна. Вижте какво каза английският футболист в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички