Сър Алекс остава в реанимацията, но лекарите няма да дават детайли за състоянието му


Сър Алекс остава в реанимацията, но лекарите няма да дават детайли за състоянието му
Снимка: Getty Images / Guliver

3425 0

Целият футболен свят тъжи за сър Алекс Фъргюсън, който бе приет в болница и претърпя спешна операция след кръвоизлив в мозъка. Редица футболни величия и отбора веднага засипаха с благопожелания шотландеца и семейството му за бързо възстановяване.

Според Sky Sports обаче не се очаква нова информация за състоянието му или поне в рамките на днешния ден. В момента той е в реанимация и е под грижите на на най-добрите неврохирурзи на Острова. 

"Това, че операцията е минала добре, означава, че хирурзите с постигнали целите си, т.е., ако е имало съсирек в мозъка му, той е бил отстранен успешно. Не се знае какъв съсирек е имало в артериите му, какъв е кръвоизливът и колко сериозно е състоянието му. Има много различни видове мозъчни кръвоизливи и всички те са с много различен изход за пациента", заяви един от специалистите, който се грижи за него като допълни, че трябва да се изчака, за да може да сдобият с повече информация. 

В продължение на 26 години начело на Манчестър Юнайтед Фъргюсън спечели страховитите 38 отличия. Той донесе 13 титли на Англия на "Олд Трафорд" и по този начин превърна "червените дяволи" в най-успешния отбор в Англия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички