Ван Гаал коментира информацията за нов договор: Вече съм взел решение


Ван Гаал коментира информацията за нов договор: Вече съм взел решение

1936 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис Ван Гаал беше категоричен, че вече е взел решението си да се откаже от треньорската професия във футбола.

Напоследък се заговори за евентуално удължаване на неговия договор с "червените дяволи", който изтича през лятото на 2017 година. Той обаче разкри на днешната си пресконференция, че е взел решение за бъдещето си.

"Арсен Венгер и Сър Алекс Фъргюсън са различен тип мениджъри, поне така мисля. Винаги съм искал повече и винаги съм поставял целите си предварително. По същия начин постъпвам и сега - ще се откажа от треньорската професия", каза Ван Гаал пред медиите. 

Винаги сам съм взимал решенията и смятам, че вече съм поставил последната си цел.

Бях 8 години в Аякс, шест от тях като треньор на първия отбор. Това е много дълго време в треньорската професия, но бях млад и исках повече. Приех това предизвикателство. Това зависи и от характера ти - какво точно искаш?

Поставял съм си цели и съм щастлив, че много клубове и национални отбори ме искаха. Винаги съм казвал, че искам да водя националния отбор на Холандия и това се случи, поканиха ме. След това ме поканиха да се върна в Холандия, да отида в Германия. Но винаги съм взимал сам решенията си", категоричен беше Ван Гаал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички